aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΞανά στο Champions League η Αταλάντα, σώθηκε η Σπέτσια (vid)

Ξανά στο Champions League η Αταλάντα, σώθηκε η Σπέτσια (vid)

Και του χρόνου θα είναι ωραία με τη Σπέτσια για… παρέα! Η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο επικράτησε με το εμφατικό 4-1 της Τορίνο και εξασφάλισε και μαθηματικά την σωτηρία της στην Serie A, με την «γκρανάτα» να μην έχει σωθεί ακόμα και να αγχώνεται!

Την ίδια ώρα, η Αταλάντα σε ένα φοβερό παιχνίδι πέρασε με 4-3 από την έδρα της Τζένοα και εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League για τρίτη διαδοχική σεζόν!

Η Σπέτσια έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο, με τον Σαπονάρα να ανοίγει το σκορ στο 19′ και τον Ενζολά με πέναλτι στο 42ο λεπτό να γράφει το 2-0. Ο Μπελότι δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους με πέναλτι μείωσε για την Τορίνο, αλλά η ομάδα του έδειξε σαφώς επηρεασμένη από την ήττα με 7-0 της περασμένης αγωνιστικής από τη Μίλαν και στη συνέχεια… κατέρρευσε. Ο Ενζολά σκόραρε ξανά στο 74′ για να επαναφέρει τη διαφορά των δύο τερμάτων, με τον Έρλικ στο 84′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.


Στη Γένοβα, η Αταλάντα επικράτησε 4-3 της Τζένοα και εξασφάλισε για τρίτη σερί χρονιά τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League. Οι «μπεργκαμάσκι» μπήκαν με τα… μπούνια στο ματς και βρέθηκαν να προηγούνται με 3-0 στο ημίχρονο χάρη στα τέρματα των Ζαπάτα (9′), Μαλινόφσκι (26′) και Γκόζενς (44′). Ο Σομουρόντοφ στο 48′ μείωσε για την Τζένοα, αλλά ο Πάσαλιτς αμέσως μετά (51′) έγραψε το 4-1 για την Αταλάντα που χαλάρωσε και λίγο έλειψε να το πληρώσει.

Ο Πάντεφ στο 67ο λεπτό με πέναλτι μείωσε και ο Σομουρόντοφ στο 84′ έφερε τη Τζένοα σε απόσταση βολής από την Αταλάντα, η οποία κατάφερε τελικά να διατηρήσει μέχρι το φινάλε τη νίκη και να πάρει το εισιτήριο για τα αστέρια.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ