aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Βύθισε» κι άλλο τη Σαλερνιτάνα από την άσπρη βούλα η Τορίνο

«Βύθισε» κι άλλο τη Σαλερνιτάνα από την άσπρη βούλα η Τορίνο

Την πρώτη της νίκη από τις 15 Ιανουαρίου και μετά από οκτώ διαδοχικές ανεπιτυχείς προσπάθειες πανηγύρισε η Τορίνο, η οποία επικράτησε με 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαλερνιτάνα, χάρη σε ένα εύστοχο πέναλτι του Μπελότι στο 18′. Έτσι, ανέβηκε στην 11η θέση της βαθμολογίας και τους 38 βαθμούς, αφήνοντας ουραγό τη Σαλερνιτάνα, η οποία παραμένει στους 16 και στο -9 από τη σωτηρία.

Η Τορίνο μπήκε δυνατότερα στην αναμέτρηση και πήρε πέναλτι στο 15′, όταν ο Φάτζιο έκανε άτσαλο μαρκάρισμα εντός περιοχής. Ο Μπελότι ανέλαβε την εκτέλεση και δεν λάθεψε, κάνοντας το 1-0 για τους φιλοξενούμενους στο 18′. Στο 38′ η Σαλερνιτάνα έφτασε κοντά στην ισοφάριση, αλλά ο Μπερίσα απέκρουσε απέκρουσε σουτ του Λουρένσο, ενώ στο 56′ ακυρώθηκε μέσω VAR γκολ των φιλοξενούμενων, με τον διαιτητή να δίνει οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν αλλά δεν κατάφερναν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά οι ελπίδες τους εξανεμίστηκαν στο 85′, όταν έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του μοιραίου στο ματς Φάτζιο. Το 0-1 έμεινε μέχρι τέλους, με την Τορίνο να πανηγυρίζει και τη Σαλερνιτάνα να βρίσκεται ακόμα πιο κοντά στον υποβιβασμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ