aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΒίντεο: Το γρηγορότερο πέναλτι όλων των εποχών στη Serie A

Βίντεο: Το γρηγορότερο πέναλτι όλων των εποχών στη Serie A

Η Λάτσιο πήρε άνετο τρίποντο επί της Σπέτσια με 4-0 και ανέβηκε έτσι στην τρίτη θέση του Campionato και το -3 από την κορυφή! Το ευχάριστο μεσημέρι φάνηκε με το… καλησπέρα, αφού με το ρολόι να δείχνει 39 δευτερόλεπτα, στην πρώτη επίθεση του αγώνα, οι Λατσιάλι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Τσίρο Ιμόμπιλε από τον Ίθαν Αμπάντου. Ένα πέναλτι που μένει πλέον στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Ουαλός στόπερ, δανεικός από την Τσέλσι, σημείωσε το ταχύτερο πέναλτι που καταλογίζεται ποτέ στη Serie A, ξεπερνώντας κατά τρία δευτερόλεπτα εκείνο στο οποίο είχε υποπέσει ο Ματία Ντε Σίλιο το 2015 σε ματς Μίλαν-Νάπολι, στα 42”!

Ο Ιμόμπιλε παρ’ όλα αυτά αστόχησε στέλνοντας την μπάλα πολλά μέτρα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, αλλά οι συμπαίκτες του πήραν εκδίκηση για χάρη του σκοράροντας δύο φορές σε κάθε ημίχρονο (Ζακάνι, Ρομανιόλι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς δις) για το τελικό 4-0.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ