aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΒιάλι: «Ο όγκος είναι ακόμα μαζί μου, αλλά θα παλεύω πάντα»

Βιάλι: «Ο όγκος είναι ακόμα μαζί μου, αλλά θα παλεύω πάντα»

Η εθνική Ιταλίας είναι μία από τις ομάδες που τράβηξαν πάνω τους αμέτρητα ποδοσφαιρικά βλέμματα μέσα στο 2021 τόσο με την κατάκτηση του Euro 2020 όσο και με το ποδόσφαιρο που έπαιξε η σκουάντρα ατζούρα και ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής της τρομερής παρέας είναι και ο Τζανλούκα Βιάλι.

Η παλιά μεγάλη δόξα των ιταλικών και ευρωπαϊκών γηπέδων είχε σημαντικό ρόλο εντός της ομάδας όντας ο στενός βοηθός του Ρομπέρτο Μαντσίνι, με τον ίδιο να αποτελεί μάλιστα παράδειγμα για όλους με την μάχη που δίνει τα τρία τελευταία χρόνια απέναντι στον καρκίνο.

Έναν αγώνα πάντως που δείχνει αποφασισμένος να τον κερδίσει πάση θυσία, με τον άλλοτε πρωταθλητή Ιταλίας με τη φανέλα της Σαμπντόρια να καλείται να κάνει δηλώσεις στο πλαίσιο παρουσίασης του βιβλίου με τίτλο «Gianluca gonfia la rete» του Ματέο Μπονέτι και να τονίζει χαρακτηριστικά:

«Είμαι καλά αλλά το ταξίδι μου δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί. Ο φιλοξενούμενος, όπως τον αποκαλώ εγώ, είναι πάντα εδώ μαζί μου. Αυτή τη στιγμή είμαι σε κατάσταση συντήρησης.

Ο όγκος υπάρχει. Μερικές φορές είναι παρών, άλλες όχι. Εγώ θα παλεύω πάντα επειδή θέλω να είμαι εδώ για πάρα πολλά χρόνια.

Θέλω να συνεχίσω να αντέχω για πολύ καιρό ακόμα. Εάν έχω θέληση να παλεύω το οφείλω ιδιαίτερα στην οικογένειά μου και στους φίλους μου και σε όλους εκείνους που με περιβάλλουν και μου μεταδίδουν δύναμη και κουράγιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ