aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Βασικός στόχος της Φιορεντίνα ο Μπακασέτας»

«Βασικός στόχος της Φιορεντίνα ο Μπακασέτας»

Τους δύο μεταγραφικούς στόχους της Φιορεντίνα αποκαλύπτει ιταλική ιστοσελίδα και ένας εξ’ αυτών βάσει των όσων αναφέρει, είναι ο πρωταθλητής Τουρκίας με την Τράμπζον, Τάσος Μπακασέτας.

Όπως αναφέρει ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με την επικαιρότητα των «βιόλα», η ομάδα της Φλωρεντίας θέλει να πραγματοποιήσει διπλό κτύπημα με την απόκτηση των Μπακασέτα και Κούσκεβιτς. Για τον Έλληνα διεθνή αναφέρει ότι «είναι χαφ που μπορεί να παίξει και εξτρέμ με τη χρηματιστηριακή του αξία να βρίσκεται σχεδόν στα 10 εκατ. ευρώ», ενώ για τον έτερο στόχο σημειώνει πως «είναι Χιλιανός κεντρικός αμυντικός που παίζει στην Παλμέιρας, γεννημένος το 1996, με αξία περίπου στο ένα εκατ. ευρώ».

Εν συνεχεία για τον Μπακασέτα υπογραμμίζει πως «θα έφερνε σίγουρα ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της Φιορεντίνα ενόψει της συμμετοχής της στο Conference League την επόμενη σεζόν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ