aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΤζένοα: Προαγωγή του Τζιλαρντίνο σε πρώτο προπονητή

Τζένοα: Προαγωγή του Τζιλαρντίνο σε πρώτο προπονητή

Την ανδρική ομάδα της Τζένοα θα προπονεί πλέον ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο μετά την λύση της συνεργασίας της με τον Αλεξάντερ Μπλεσίν.

Ο 40χρονος Ιταλός παγκόσμιος πρωταθλητής είχε ξεκινήσει εδώ και λίγα χρόνια την προπονητική του καριέρα περνώντας από τις Ρεζάτο (βοηθός και πρώτος), Προ Βερτσέλι, Σιένα (δύο φορές) ενώ τελευταία στάση του ήταν η Κ19 της Τζένοα, την οποία και ανέλαβε το φετινό καλοκαίρι.

Λίγους μήνες μετά, λοιπόν, καλείται να αναλάβει την μεγάλη ομάδα των Γενοβέζων μετά το κακό ξεκίνημα που έκανε η ομάδα με τον πρώην πλέον προπονητής, Αλεξάντερ Μπλέσιν.

Να σημειωθεί πως ο Αλμπέρτο Τζιλαρντίνο είχε φορέσει και ως ποδοσφαιριστής την φανέλα της Τζένοα (Γεν. 2012 – Ιουλ. 2014) όταν και είχε αποκτηθεί από την Φιορεντίνα αντί 8 εκατ. ευρώ και αργότερα πουλήθηκε στην κινεζική Γκουαντζού Εβεργκράντ αντί 5,5 εκατ. ευρώ. Πραγματοποίησε 52 συμμετοχές με την φανέλα των Γενοβέζων σκοράροντας 20 γκολ και μοιράζοντας εννιά ασίστ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ