aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΤζένοα – Νάπολι 2-1: Την «καθάρισε» ο γερο-Πάντεφ

Τζένοα – Νάπολι 2-1: Την «καθάρισε» ο γερο-Πάντεφ

Ο γερόλυκος Γκόραν Πάντεφ σκόραρε μετά τον Σεπτέμβριο και μάλιστα δύο φορές, προκαλώντας ανεπανόρθωτη «ζημιά» στη Νάπολι που υπέστη νέο κάζο στην έδρα της Τζένοα (2-1).

Είχε να βρει δίχτυα από τις 20 Σεπτεμβρίου σε συλλογικό επίπεδο. Και ήταν το μοναδικό του γκολ στη φετινή Serie A. Αυτό, όμως, δεν σήμαινε τίποτα για τον 38χρονο Γκόραν Πάντεφ, ο οποίος παραμένει παρών στη Τζένοα κι απέναντι στη Νάπολι αναδείχθηκε MVP και την οδήγησε στη νίκη.

Πώς; Με δύο γκολ στο 11’ και το 26’, ο Βορειομακεδόνας γερόλυκος των ιταλικών γηπέδων έθεσε άλυτο γρίφο, όπως αποδείχθηκε, στους Παρτενοπέι, οι οποίοι παρά τις άπλετες ευκαιρίες το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 79’ με τον Πολιτάνο. Έτσι, υπέστησαν νέα ήττα εκτός έδρας και έχασαν ακόμη μια ευκαιρία να εδραιωθούν στην τετράδα. Αντίθετα, οι Ροσομπλού ξέφυγαν πια με +9 από την επικίνδυνη ζώνη, μετρώντας πέντε σερί ματς χωρίς ήττα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ