aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Τρέλα» στη Μίλαν: Πάνω από 200 χιλ. αιτήσεις για ένα εισιτήριο με Αταλάντα

«Τρέλα» στη Μίλαν: Πάνω από 200 χιλ. αιτήσεις για ένα εισιτήριο με Αταλάντα

Άπαντες στη Μίλαν ζουν και αναπνέουν για τα δύο τελευταία παιχνίδια της Serie A, τα οποία εφόσον τα κερδίσουν αμφότερα δεν θα περιμένουν τα αποτελέσματα της Ίντερ και θα στεφθούν πρωταθλητές μετά από 11 χρόνια.

Κάπως έτσι υπάρχει… τρέλα στους οπαδούς των «ροσονέρι» για το ερχόμενο ματς με την Αταλάντα, το οποίο θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας της σεζόν, με τις αιτήσεις για ένα εισιτήριο να έχουν ξεπεράσει αυτές τις ημέρες τις 200 χιλιάδες!

Από τις 2 Απριλίου είχαν ήδη πουληθεί 15.000 εισιτήρια για το Μίλαν–Αταλάντα, αφού οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας το… έβλεπαν να έρχεται, ενώ έχουν πουληθεί κοντά στις 10 χιλ. εισιτήρια σε οπαδούς που μένουν εκτός Ιταλίας.

Το sold out είναι δεδομένο και το «Σαν Σίρο» αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο, θέλοντας οι φίλοι της Μίλαν να σπρώξουν την ομάδα τους προς τη νίκη και την κατάκτηση του «σκουντέτο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ