aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΤότι: «Η Ρόμα είναι ικανή για την τετράδα»

Τότι: «Η Ρόμα είναι ικανή για την τετράδα»

Εντυπωσιασμένος από την κυριακάτικη εμφάνιση της Ρόμα απέναντι στην Σασουόλο εμφανίστηκε ο Φραντσέσκο Τότι.

Ο παίκτης-θρύλος της ιταλικής ομάδας που λατρεύτηκε όσο λίγοι από τους φιλάθλους της Ρόμα δήλωσε ότι εάν η ομάδα του Πάουλο Φονσένκα συνεχίσει τις παρόμοιες εμφανίσεις τότε ο τερματισμός μέσα στην πρώτη τετράδα πρέπει να θεωρείται δεδομένος.

Ο ιταλικός σύλλογος βρήκε τέσσερις φορές δίχτυα σε διάστημα 33 λεπτών, με τον Τότι να βλέπει από κοντά την αναμέτρηση και να μένει ικανοποιημένος από τις επιθετικές αρετές που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο οι επιθετικοί των γηπεδούχων.

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν εντυπωσιακοί, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Τα πράγματα θα πάνε ακόμα καλύτερα εάν συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με τον ίδιο τρόπο αλλά η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμα. Ας απολαύσουμε αυτή την νίκη, καθώς αρκετοί έκαναν λόγο για αγωνιστική κρίση πριν από δύο εβδομάδες, μετά από μόλις δύο παιχνίδια στην νέα σεζόν. Μετά από μια εντός έδρας νίκη όλοι αισθανόμαστε καλύτερα αλλά τώρα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να συνεχίσουν να αγωνίζονται κατά τον ίδιο ρυθμό. Εάν η Ρόμα συνεχίσει να αγωνίζεται όπως την Κυριακή, είμαι βέβαιος ότι θα βρίσκεται στην τετράδα», κατέληξε ο θρύλος των «τζιαλορόσι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ