aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΤόνι: «Καλύτερος ο Ιγκουαΐν από Σουάρες»

Τόνι: «Καλύτερος ο Ιγκουαΐν από Σουάρες»

Τι και αν ο Λουίς Σουάρες πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του πετυχαίνοντας 40 γκολ στο ισπανικό πρωτάθλημα και κατακτώντας το «Χρυσό Παπούτσι»; 

Ο Λούκα Τόνι, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή «Tiki Taka» και κλήθηκε να απαντήσει στο δίλημμα Ιγκουαΐν – Σουάρες, χαρακτήρισε καλύτερο τον Αργεντινό επιθετικό της Νάπολι.  «Νομίζω πως ο Ιγκουαΐν κάνει φανταστική δουλειά. Έχει κάνει κάτι το ασύλληπτο, χωρίς καν να έχει παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Είναι από άλλο πλανήτη και κατ’ εμέ, είναι καλύτερος από τον Λουίς Σουάρες», τόνισε.

Όσο για τα σενάρια που θέλουν τους «παρτενοπέι» να ενδιαφέρονται για τον Ιμπραΐμοβιτς; «Θα είναι δύσκολο να συνυπάρξουν, εκτός και αν ο προπονητής αλλάξει το σύστημα και παίξει με δύο επιθετικούς».

Υπενθυμίζουμε πως ο Ιγκουαΐν πέτυχε 36 γκολ στη φετινή Serie A, έσπασε το ρεκόρ παραγωγικότητας του Γκούναρ Νόρνταλ που κρατούσε από το 1950 και τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Λουίς Σουάρες, στην κούρσα για το «Χρυσό Παπούτσι» της σεζόν 2015-2016.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ