aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΤο Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ιταλίας ζήτησε από την την Βραζιλία την έκδοσή του Ρομπίνιο, μετά...

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ιταλίας ζήτησε από την την Βραζιλία την έκδοσή του Ρομπίνιο, μετά την καταδίκη για βιασμό

Ο Ρομπίνιο καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό τον περασμένο Φεβρουάριο για βιασμό μιας νεαρής κοπέλας από την Αλβανία στο Μιλάνο τον Ιανουάριο του 2013 και πρέπει να εκτίσει ποινή κάθειρξης εννέα ετών, με τον 38χρονο Βραζιλιάνο να παραμένει έκτοτε καταζητούμενος σε όλο τον πλανήτη.

Οι Ιταλοί εισαγγελείς εξέδωσαν άμεσα διεθνές ένταλμα σύλληψης και προώθησαν στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας αίτημα για έκδοση από τη Βραζιλία όπου φέρεται να βρίσκεται ο 38χρονος, με την νεότερη εξέλιξη σε αυτό το σίριαλ να έρχεται επτά μήνες αργότερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ΜΜΕ από την Ιταλία, το ιταλικό υπουργείο Δικαιοσύνης διαβίβασε στους ομολόγους τους της Βραζιλίας, αίτημα εκδοσης του Ρομπίνιο, με τον Βραζιλιάνο παλαίμαχο φορ της Μίλαν να βρίσκεται στην πατρίδα του όπως και ο φίλος του, Ρικάρντο Φάλκο, που και εκείνος είχε καταδικαστεί με 9 χρόνια φυλάκιση για ομαδική σεξουαλική βία εις βάρος της νεαρής κοπέλας.

Πλέον, το μπαλάκι περνάει στην πλευρά των Βραζιλιάνων που καλούνται να δώσουν απάντηση στο ιταλικό αίτημα, με το σύνταγμα της Βραζιλίας ωστόσο να μην επιτρέπει την έκδοση πολιτών της σε άλλες χώρες.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις έρευνες, ο Ρομπίνιο είχε πιέσει την κοπέλα να πιει τόσο πολύ ώστε να χάσει τις αισθήσεις της, για να ακολουθήσει ο βιασμός της σε μία ντουλάπα νυχτερινού κέντρου του Μιλάνου από τον Ρομπίνιο και τους συνεργούς του (υπήρχαν και τέσσερα ακόμα άτομα που δεν ταυτοποιήθηκαν), όπου είχε βρεθεί η ίδια για να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ