aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΤο VAR ακύρωσε γκολ της Ίντερ και έδωσε πέναλτι στην Σλάβια Πράγας (video)

Το VAR ακύρωσε γκολ της Ίντερ και έδωσε πέναλτι στην Σλάβια Πράγας (video)

Εκπληκτικά πράγματα στο Σλάβια Πράγας – Ιντερ, όπου οι Ιταλοί πανηγύρισαν για το 0-2, το οποίο έγινε 1-1 μέσα σε δευτερόλεπτα!

Με τον Λαουτάρο να έχει κάνει το 0-1 από το 19′, στην Ιντερ πίστεψαν ότι έκαναν το 0-2 στο 35′, όταν βρήκε δίχτυα ο Λουκάκου. Δεν ήταν έτσι όμως… Από το VAR κάλεσαν τον διαιτητή να δει ένα μαρκάρισμα στην περιοχή των Νερατζούρι πριν βγουν στην επίθεση και ο ρέφερι το είδε, ακύρωσε το γκολ του 0-2 και γύρισε τη φάση πίσω για να υποδείξει πέναλτι υπέρ των Τσέχων, οι οποίοι έτσι έκαναν το 1-1!

Εκπληκτική φάση αλλά όχι και πρωτόγνωρο για τους Ιταλούς, αφού τον περασμένο Φεβρουάριο, στο Σπαλ-Φιορεντίνα, είχε συμβεί το ίδιο πράγμα. Οι φιλοξενούμενοι, δηλαδή, έβαλαν γκολ αλλά ο διαιτητής πήγε στο VAR και το ακύρωσε για να δώσει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ