aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Το πάρτι του κορωνοϊού με Ικάρντι, Γουάντα Νάρα και Νεϊμάρ στην Ίμπιζα

Το πάρτι του κορωνοϊού με Ικάρντι, Γουάντα Νάρα και Νεϊμάρ στην Ίμπιζα

Ο Νεϊμάρ έγινε την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου το τρίτο κρούσμα κορωνοϊού της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τον Άνχελ Ντι Μαρία και τον Λεάντρο Παρέδες. Ο γαλλικός σύλλογος επισημοποίησε πως τρεις παίκτες είναι θετικοί στον κορωνοϊό, με ένα πάρτι που έγινε στην Ίμπιζα πριν από μερικές ημέρες να θεωρείται ως η βασική αιτία διασποράς του ιού στα ενδότερα της Παρί Σεν Ζερμέν.

Συγκεκριμένα, ο Μάουρο Ικάρντι φιλοξένησε αρκετούς συμπαίκτες του σε ιδιωτικό γιοτ στην Ίμπιζα, γεγονός που αποτυπώθηκε με φωτογραφίες στο Instagram από τους λογαριασμούς τόσο του ίδιου του έμπειρου επιθετικού, όσο και της συντρόφου του (Γουάντα Νάρα) και των συμπαικτών του.

Για μερικές ημέρες, όλοι περνούσαν μαζί τις διακοπές τους, έως ότου “σκάσουν” τα πρώτα κρούσματα κορονοϊού και σημάνει συναγερμός.

Όπως είναι λογικό, στο εσωτερικό της Παρί σήμανε συναγερμός, με όλους τους παίκτες να υποβάλλονται πλέον σε νέα διαγνωστικά τεστ προκειμένου να εξακριβωθεί αν υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη διασπορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ