aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΤο γιόρτασε με την ψυχή της η Γιουβέντους

Το γιόρτασε με την ψυχή της η Γιουβέντους [video]

Τα πάντα είχαν κριθεί εδώ και λίγο καιρό. Η «Γηραιά Κυρία» είχε στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια ενώ οι Γενοβέζοι ήταν εξίσου αδιάφοροι, έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Σκοπός των «μπιανκονέρι» λοιπόν, ήταν να πραγματοποιήσουν μία ακόμη καλή εμφάνιση μπροστά στο κοινό τους, στο φινάλε της Serie A. Και το κατάφεραν! Το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κυριάρχησε από την αρχή και… τελείωσε από το πρώτο μέρος την υπόθεση.

Μόλις στο 5’, ο Εβρά εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Ντιμπάλα κι «έγραψε» το 1-0 ενώ δέκα λεπτά μετά, ο Αργεντινός άσος πήρε τα ηνία και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 2-0. Σημειώνεται πως η Σαμπντόρια έμεινε με παίκτη λιγότερο σε εκείνη τη φάση, καθώς ο Σκρίνιαρ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Ο Ντιμπάλα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής και με ένα ακόμη τέρμα, το 19ο στο πρωτάθλημα, «έγραψε» το 3-0 στο 37’ ενώ το πρώτο μέρος έκλεισε με τον Πογκμπά να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι (41’).

Στο δεύτερο μέρος Κιελίνι (77’) και Μπονούτσι (85’) έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το 5-0 ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την ώρα της αλλαγής του Ντιμπάλα, το γήπεδο τον αποθέωσε καθώς έφτασε τα 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος, κάνοντας καλύτερη πρώτη σεζόν στην ομάδα από τον Κάρλος Τέβες, με τον οποίο συγκρίθηκε αρκετά στην αρχή…

‘Ετσι, η Γιουβέντους έκλεισε ιδανικά τη σεζόν στο ιταλικό πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 91 βαθμούς με 29 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες. Πλέον, απομένει ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας, κόντρα στη Μίλαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ