aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΘύμισε Γιουβέντους και «καθάρισε» τη Τζένοα!

Θύμισε Γιουβέντους και «καθάρισε» τη Τζένοα!

Η παλιά καλή Γιουβέντους, εμφανίστηκε και πάλι! Η Γηραιά Κυρία κυριάρχησε απέναντι στην Τζένοα, δεν της επέτρεψε να φτιάξει μισή φάση και με τη νίκη της με σκορ 2-0, έπιασε πεντάδα αφήνοντας τους Γενοβέζους στη ζώνη του υποβιβασμού και χωρίς… γκολ με τον Αντρέι Σεβτσένκο στον πάγκο.

Ιδανικό ήταν το ξεκίνημα των «μπιανκονέρι» στο παιχνίδι, αφού μόλις στο 9ο λεπτό βρήκαν το γκολ και πήραν προβάδισμα. Ήταν μια τρομερή έμπνευση του Κουαδράδο, ο οποίος εκτέλεσε το… τέλειο κόρνερ, μην αφήνοντας στον Σιρίγκου το δικαίωμα να αντιδράσει για το 1-0.

Το γκολ αυτό έδωσε… φτερά στα πόδια των γηπεδούχων, που τελείωσαν το ημίχρονο με 20 τελικές κόντρα στις 0 της Τζένοα, η οποία παρότι ήθελε να παίξει στην κόντρα, δεν μπορούσε να δημιουργήσει. Στο ίδιο τέμπο κύλησε και το δεύτερο μέρος, με την Γιουβέντους να συνεχίζει να έχει τον έλεγχο, να φτιάχνει ένα τσουβάλι φάσεις και τελικά να βρισκει το γκολ με τον Ντιμπάλα στα 82’, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ