aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Θεότρελη» ισοπαλία για Λάτσιο και Ουντινέζε με οκτώ γκολ και τρεις κόκκινες (vid)

«Θεότρελη» ισοπαλία για Λάτσιο και Ουντινέζε με οκτώ γκολ και τρεις κόκκινες (vid)

Τι ματσάρα! Ισόπαλες 4-4 ήρθαν το βράδυ της Πέμπτης (2/12) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Serie A οι Λάτσιο και Ουντινέζε.

Τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι, με τους γηπεδούχους να γυρνούν από το εις βάρος τους 1-3 στο 44′, να κάνουν το 4-3 στο 79′, αλλά να βλέπουν τον Αρσλάν να ισοφαρίζει με… buzzer beater στο 90’+9′.

Τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη για τους «λατσιάλι», οι οποίοι στην 9η θέση, έχοντας 22 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη 14η Ουντινέζε.

Τρομερή εκκίνηση στο ματς για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι βρέθηκαν να προηγούνται 2-0 λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Σκόρερ και των δύο τερμάτων ο Μπέτο, αρχικά στο 17′ με κεφαλιά κι εν συνεχεία στο 32′ αφού έφυγε σε αντεπίθεση. Ο Ιμόμπιλε μείωσε (1-2) στο 34′ με σουτ από κοντινή απόσταση, για να δώσει εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων (1-3) στην Ουντινέζε ο Μολίνα στο 44′.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο αποφασισμένοι για να γυρίσουν την εις βάρος τους κατάσταση. Πράγματι, τα υπέροχα γκολ των Πέδρο (51′) και Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (56′) έφεραν το ματς στα ίσα. Ωστόσο, μόλις στο επόμενο λεπτό ο Πάτριτς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αφήσει τη Λάτσιο με δέκα παίκτες. Οι αριθμητικές ισορροπίες επανήλθαν στο 69′, όταν αποβλήθηκε (επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα) ο Μολίνα.

Για να έρθει στο 79′ ο Ατσέρμπι να κάνει με κεφαλιά το 4-3 για τους «λατσιάλι», ύστερα από εκτέλεση φάουλ στον Μπάσιτς. Ένα γκολ, το οποίο κατακυρώθηκε μέσω του VAR, καθώς αρχικά είχε δοθεί οφσάιντ. Παρόλα αυτά, η Ουντινέζε δεν είχε πει την… τελευταία της λέξη, διαμορφώνοντας το τελικό 4-4 με το ωραίο πλασέ του Αρσλάν στο 90’+9′.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ