aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Θέλει 65.000.000 για Μοράτα η Ρεάλ

Ενα από τα πιο τα πιο hot ονόματα στη φετινή μεταγραφική είναι ο Αλβαρο Μοράτα την τιμή του οποίου η Ρεάλ έθεσε στα 65 εκατ. ευρώ. Για Κόβατσιτς η Γιουβέντους.

Για τον 23χρονο, που ουσιαστικά έγινε αυτό που είναι σήμερα με τη φανέλα των μπιανκονέρι και πλέον τον θέλει όλη η Αγγλία, η Ρεάλ διατηρεί option επαναγοράς 30 εκατ. ευρώ η οποία ισχύει από την 1η μέχρι την 15η Ιουλίου.

Ο Αλέγκρι και οι μπιανκονέρι  θέλουν να διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον Ισπανό επιθετικό, όμως για να συμβεί αυτό πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις των μερένχες που πλέον είναι 65.000.000 ευρώ.

Οι Τορινέζοι έδωσαν 20 πριν από δύο καλοκαίρια και τώρα θέλουν να τον αποκτήσουν 100% προσφέροντας ακόμα 15, οπότε γίνεται εύκολα κατανοητό ότι ένα deal ανάμεσα στις δύο πλευρές αυτή τη στιγμή είναι μακριά.

Παράλληλα, η Γιούβε δουλεύει για να κάνει δικό έναν ακόμα παίκτη της Ρεάλ, τον Κροάτη μέσο, Ματέο Κόβατσιτς. Για τον πρώην άσο της Ιντερ, οι μπλάνκος αναμένεται να ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα 25.000.000 (δανεικός με option αγοράς) ενώ οι Ιταλοί φαίνεται πως δίνουν μέχρι 20. Ο διεθνής χαφ, που άφησε τα πάντα ανοικτά για επιστροφή στην Ιταλία, είναι επίσης στόχος της Μίλαν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ