Θα κάνει αποχή η Μπρέσια, αν της ζητηθεί να παίξει!

Κάθετα αντίθετη η Μπρέσια σε πιθανή επανέναρξη της Serie A, με τον Μάσιμο Τσελίνο να επισημαίνει ότι η ομάδα του δεν θα κατέβει στα ματς, για λόγους υγείας και σεβασμού στους νεκρούς.

Ξεκάθαρο μήνυμα από πλευράς Μπρέσια σχετικά με την προοπτική της επιστροφής στις αγωνιστικές δραστηριότητας για τις ιταλικές ομάδες, με τον πρόεδρο της, Μάσιμο Τσελίνο, να τονίζει πως θα αποσύρει τον σύλλογο της Λομβαρδίας αν υποχρεωθεί να παίξει!

«Οι αγώνες δεν μπορούν να γίνουν για πολλούς λόγους. Θα σας τονίσω δύο σημεία: Ο σεβασμός για την υγεία και η σωτηρία του ποδοσφαιρικού συστήματος, εκτός από την απώλεια αυτής της σεζόν, θα καταστρέψει και την επόμενη, αν γίνουν οι αγώνες», δήλωσε αρχικά ο ισχυρό άνδρας της Μπρέσια.

Και πρόσθεσε: «Στην Μπρέσια έχουμε τα φορτηγά που βγάζουν τους νεκρούς έξω από την πόλη. Είμαστε στο επίκεντρο της επιδημίας. Αν μας αναγκάσουν να παίξουμε, είμαι έτοιμος να αποσύρω την ομάδα και να χάσω όλα τα παιχνίδια. Θα το έκανα ως μία μορφή σεβασμού προς τους πολίτες της Μπρέσια και τους αγαπημένους τους που έχουν πεθάνει».

ΠΗΓΗsport-fm.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ