aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΤέλος και ο Μαριάνο Ντίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Τέλος και ο Μαριάνο Ντίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Δεύτερη επίσημη αποχώρηση παίκτη στη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα σε μία μέρα!
Μετά τον Μάρκο Ασένσιο, και ο Μαριάνο Ντιας αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από τη «βασίλισσα», όπως ανακοίνωσε η τελευταία.

Ο Iσπανός βγήκε από τις ακαδημίες των Μαδριλένων, παίζοντας με όλες τους τις μικρές ομάδες από το 2011 ως το 2016. Στη συνέχεια, ο Μαριάνο προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα καταφέρνοντας να κατακτήσει συνολικά 13 τίτλους: 2 Champions League, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ, 3 πρωταθλήματα Ισπανίας, 1 Κύπελλο και 2 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρεάλ:
«Ως Ρεάλ Μαδρίτης θα θέλαμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας στον Μαριάνο, ο οποίος ήταν στην ακαδημία νέων μας από το 2011 έως το 2016 και στην πρώτη ομάδα για έξι σεζόν, κατά τη διάρκεια των οποίων κέρδισε 13 τίτλους: 2 Ευρωπαϊκά Κύπελλα, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων, 2 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 3 Λιγκ, 1 Κύπελλο Βασιλιά και 2 Σούπερ Καπ Ισπανίας. Η Ρεάλ Μαδρίτης εύχεται σε αυτόν και σε όλη την οικογένειά του καλή τύχη για το μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ