aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΤέλος εποχής στη Γιουβέντους: Παραιτήθηκε ο Ανιέλι!

Τέλος εποχής στη Γιουβέντους: Παραιτήθηκε ο Ανιέλι!

Τέλος εποχής για τον Αντρέα Ανιέλι! Ο επί χρόνια ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Γιουβέντους παραιτήθηκε από την προεδρία της «Γηραιάς Κυρίας» μετά από 10 χρόνια.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα ενημέρωσης, τον ίδιο δρόμο ακολούθησαν και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, εις εκ των οποίων και ο αντιπρόεδρος και πρώην ποδοσφαιριστής, Πάβελ Νέντβεντ!

Την παραίτηση του υπέβαλε επίσης και ο διευθύνων σύμβουλος και μέλος της Φεράρι, Μαουρίτσιο Αριβαμπένε, ο οποίος ωστόσο θα διατηρήσει θεσμικό ρόλο στην μεταβατική αυτή περίοδο της Γιούβε. Η σύσταση της νέας διοίκησης και του καινούργιου διοικητικού συμβουλίου αναμένεται να ολοκληρωθεί σε λίγους μήνες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του «football Italia» πιθανότερη αιτία της παραίτησης του Ανιέλι και του διοικητικού συμβουλίου, είναι η το οικονομικό έλλειμα ύψους 254,3 εκατ. ευρώ από την περασμένη σεζόν, ποσό που αποτελεί ιστορικό αρνητικό ρεκόρ για τον σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ