aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΤελείωσε τον Γκατούζο μέσω Twitter σε χρόνο - ρεκόρ ο Ντε Λαουρέντις

Τελείωσε τον Γκατούζο μέσω Twitter σε χρόνο – ρεκόρ ο Ντε Λαουρέντις

Η Νάπολι έμεινε εκτός Champions League και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις επισημοποίησε με τον δικό του τρόπο το τέλος του Τζενάρο Γκατούζο.

Εδώ και μήνες ήταν γνωστό ότι οι δύο πλευρές δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά και μετρούσαν αντίστροφα για το «διαζύγιο». Ετσι όπως είχαν εξελιχθεί τα πράγματα το τελευταίο διάστημα, βέβαια, πίστευαν πως θα χώριζαν με την ομάδα στο Champions League. Οι Παρτενοπέι, όμως, αυτοκτόνησαν υποδεχόμενοι τη Βερόνα, τερμάτισαν στην 5η θέση και ο πρόεδρος δεν έχασε καθόλου χρόνου.

Μόνο λίγα λεπτά είχαν περάσει από το τελευταίο σφύρισμα στο Stadio Diego Maradona και ο Ντε Λαουρέντις τελείωσε τον Γκατούζο. «Αγαπητέ Ρίνο, είμαι χαρούμενος που πέρασα σχεδόν δύο σεζόν μαζί σου. Ευχαριστώντας σε για τη δουλειά που έκανες, σου εύχομαι επιτυχίες όπου κι αν πας. Μία αγκαλιά, επίσης, στη σύζυγό σου και τα παιδιά σου. Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις», έγραψε ο πρόεδρος της Νάπολι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Προφανώς και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι δύο πλευρές δεν συνεχίζουν μαζί. Αυτό, είπαμε, ήταν γνωστό εδώ και πολύ καιρό. Προκαλεί έκπληξη, όμως, το πώς ο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε το τέλος του Γκατούζο. Μέσω Twitter και όχι ανακοίνωσης της ομάδας και μάλιστα μέσα σε λίγα λεπτά μετά το τέλος του ματς.

Από την άλλη πλευρά, ο Ρίνο δεν είπε το παραμικρό, αφού οι Παρτενοπέι εδώ και μήνες έχουν απαγόρευση δηλώσεων. Τώρα που θα αποχωρήσει, βέβαια, είναι δεδομένο ότι θα μιλήσει. Και θα έχουν ενδιαφέρον τα όσα θα πει. Οπως ενδιαφέρον έχει το ποιος θα είναι ο επόμενος προπονητής της Νάπολι. Γιατί με την ομάδα εκτός Champions League, ονόματα όπως αυτό του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν έχει νόημα να συντηρούνται πλέον από τον ιταλικό Τύπο στο προσκήνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ