aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΤα βρίσκουν για Φλορέντσι Μίλαν και Ρόμα

Τα βρίσκουν για Φλορέντσι Μίλαν και Ρόμα

Το όνομα του διεθνή Ιταλού δεξιού μπακ ακούστηκε για πρώτη φορά για τους Ροσονέρι στις 28 Ιουνίου. Τα πράγματα όμως σοβάρεψαν από τις 9 Αυγούστου, όταν έγιναν οι πρώτες επαφές μεταξύ των ομάδων. Επαφές που έγιναν από την αρχή σε πολύ καλό κλίμα, αφού όλοι θέλουν να υπάρξει συμφωνία.

Η Μίλαν για να πάρει έναν έμπειρο παίκτη και η Ρόμα για να τον «ξεφορτωθεί». Ο Φλορέντσι, άλλωστε, δεν θέλει να παραμείνει στους Τζαλορόσι και τα έχει ήδη βρει με τους Ροσονέρι.

Ολα δείχνουν, λοιπόν, ότι η δουλειά θα γίνει. Τις τελευταίες μέρες οι δύο πλευρές είναι σε ανοιχτή επικοινωνία και τώρα είναι πιο κοντά από ποτέ. Η φόρμουλα; Δανεισμός με οψιόν αγοράς. Οσο για τα ποσά; Ολα δείχνουν ότι η Μίλαν θα δανειστεί τον Φλορέντσι για ένα εκατ. ευρώ και θα τον αγοράσει του χρόνου για άλλα 3,5-4 εκατ. ευρώ. Ετσι, φαίνεται ο Ιταλός δεξιός μπακ αφήνει τη Ρώμη και ανηφορίζει στο Μιλάνο.

Από τη στιγμή που θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία για Φλορέντσι, η Μίλαν θα φορτσάρει για χαφ/επιθετικό μέσο. Οσο για τη Ρόμα, θα ασχοληθεί με το πώς και πού θα δώσει άλλους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Υπάρχουν… αρκετοί τέτοιοι άλλωστε και επιθυμία των Τζαλορόσι είναι να τους παραχωρήσουν όλους. Οχι και ό,τι πιο εύκολο, αφού ο χρόνος αρχίζει να πιέζει πλέον, αλλά θα γίνει η προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ