aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΤα βρήκε με Τζέκο για μονοετές συμβόλαιο η Ίντερ

Τα βρήκε με Τζέκο για μονοετές συμβόλαιο η Ίντερ

Θα συνεχίσουν να… πορεύονται μαζί Ίντερ και Έντιν Τζέκο και τη νέα σεζόν, παρότι το συμβόλαιο των δύο πλευρών λήγει το προσεχές καλοκαίρι, όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα ρεπορτάζ στην Ιταλία…

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ομάδες από την Αγγλία προσέγγισαν τον περασμένο Ιανουάριο τους «νερατζούρι» για τον διεθνή Βόσνιο σέντερ φορ, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Κι αυτό γιατί ο Τζέκο αποτελεί βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντσάγκι για την επιθετική γραμμή της Ίντερ και παρότι για ένα διάστημα υπήρξε… θέμα με την παραμονή του στο ρόστερ, τελικά επήλθε συμφωνία.

Θυμίζουμε ότι, αρχικά, ο ατζέντης του 36χρονου επιθετικού είχε δηλώσει πως δεν προχωρούν οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου του. Καθώς ο Τζέκο ήθελε διετές, ενώ η ιταλική ομάδα του πρότεινε την επέκταση για έναν μόνο ακόμη χρόνο.
Τελικά, μετά από διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε μονοετές συμβόλαιο, με προοπτική ανανέωσης για ένα ακόμα χρόνο, και το επόμενο διάστημα θα «πέσουν» οι υπογραφές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ