aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΤα είχε όλα αλλά όχι νικητή το ντέρμπι του Μιλάνου (vid)

Τα είχε όλα αλλά όχι νικητή το ντέρμπι του Μιλάνου (vid)

Μπόλικα πράγματα είδαμε στο “Derby della Madonnina”, όχι όμως και νικητή.

Μίλαν και Ίντερ αναδείχθηκαν ισόπαλες, 1-1, στο “San Siro”, με τους «ροσονέρι» να ισοβαθμούν εκ νέου με τη Νάπολι στην κορυφή της Serie A και τους «νερατζούρι» να μένουν στην 3η θέση και στο -7.

Το ματς

Μετά από ένα αναγνωριστικό πρώτο πεντάλεπτο, η Ίντερ κέρδισε πέναλτι… από του πουθενά. Ο Κεσί κράτησε αδικαιολόγητα παραπάνω την μπάλα στην άμυνα και όταν κινδύνεψε να τη χάσει, ανέτρεψε τον Τσαλχάνογλου, που κέρδισε πέναλτι.

Ο Τούρκος έστησε την μπάλα στη βούλα και ήταν εύστοχος, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του και κάνοντας το 1-0, στο 11ο λεπτό.

Η χαρά των πρωταθλητών κράτησε λίγο. Στο 17′, μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Ντε Φράι προσπάθησε να διώξει με το κεφάλι, όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 1-1.

Οκτώ λεπτά αργότερα ωστόσο, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι είχε εκ νέου την ευκαιρία να σκοράρει από τα έντεκα βήματα, με τον Μπάλο-Τουρέ να ανατρέπει τον Νταρμιάν. Αυτή τη φορά όμως, ο Ταταρουσάνου έπεσε σωστά, στερώντας από τον Μαρτίνες το γκολ.

Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα, με τους «νερατζούρι» να έχουν μία ακόμη μεγάλη στιγμή στο 44’, όταν ο Μπάλο-Τουρέ έκοψε πάνω στην γραμμή το σουτ του Μπαρέλα μετά από μπαλιά του Μπαστόνι.

Ο ρυθμός ήταν αρκετά πιο χαμηλός στο δεύτερο ημίχρονο, με την Ίντερ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο 56′, ο Τσαλχάνογλου είχε διαγώνιο σουτ λίγο έξω, ενώ στο 72ο λεπτό, ο Βιδάλ είδε και τα δύο σουτ που επιχείρησε μέσα από τη μεγάλη περιοχή να σταματούν σε σώματα αμυντικών.

Οι τυπικά γηπεδούχοι… ξύπνησαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Ιμπραΐμοβιτς να έχει μία εκτέλεση φάουλ που σταμάτησε στον Χαντάνοβιτς στο 82’, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπενασέρ σούταρε ψηλά άουτ.

Στο 89′ ήρθε μια τεράστια, διπλή ευκαιρία για τους παίκτες του Στέφανο Πιόλι, με τον Σαλεμάκερς να σουτάρει από μακριά, την μπάλα να σταματά στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια τον Κεσί να στέλνει την μπάλα άουτ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Μίλαν (Στ. Πιόλι): Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Κγιάερ, Τομόρι, Μπάλο-Τουρέ (46’ Καλουλού), Τονάλι (71’ Μπενασέρ), Κεσί, Κρούνιτς (84’ Μπακαγιόκο), Ντίαθ (59’ Σαλεμάκερς), Λεάο (59’ Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς.

Ίντερ (Σ. Ιντσάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι (84’ Ντιμάρκο), Νταρμιάν (76’ Ντάμφρις), Μπαρέλα (68’ Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς, Τζέκο (76’ Κορέα), Μαρτίνες (84’ Σάντσες).


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ