aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Συμφωνία Ιντερ με Ονανά

Πριν ένα 10ήμερο, στις 26 Σεπτεμβρίου, ο Μπέπε Μαρότα έλεγε για τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα: «Αν και η μεταγραφική περίοδος έκλεισε, ξέρουμε ότι ο Αουζίλιο είναι δραστήριος, όπως όλοι οι αθλητικοί διευθυντές. Παρακολουθούμε τις ευκαιρίες, να δούμε τι προσφέρει η αγορά. Ο Ονανα είναι ένας ενδιαφέρων τερματοφύλακας, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και τον στηρίζουμε». Και η ιστορία έχει δείξει πως όταν ο Μπέπε λέει τη λέξη «ευκαιρία» και επιβεβαιώνει ενδιαφέρον για παίκτη, οι συζητήσεις πάνε καλά.

Αν πιστέψουμε, τώρα, τους Ολλανδούς, πρέπει να πάνε πολύ καλά. Κι αυτό γιατί σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν πως στον Αγιαξ είναι εκνευρισμένοι μαζί του. Και ο λόγος που είναι εκνευρισμένοι, είναι ότι έχει υπογράψει προσύμφωνο με άλλη ομάδα. Οι Ιταλοί, επίσης σήμερα, γράφουν ότι υπάρχει συμφωνία της Ιντερ με τον Ονανά εδώ και καιρό. Δεν αναφέρουν τίποτα για προσύμφωνο, αλλά ότι οι δύο πλευρές τα έχουν βρει. Και ότι η περίπτωσή του γίνεται ακόμη πιο ελκυστική για τους Νερατζούρι επειδή μένει ελεύθερος.

Για τον 25χρονο τερματοφύλακα, πάντως, υπάρχει ενδιαφέρον και από Γαλλία και συγκεκριμένα τη Νις. Να είναι αυτή η ομάδα στην οποία υπέγραψε -αν όντως υπέγραψε- προσύμφωνο; Δύσκολο, αλλά όχι και απίθανο. Οι Μιλανέζοι, πάντως, θεωρητικά είναι το φαβορί για την απόκτησή του. Αν και τις προηγούμενες εβδομάδες εμφανίστηκαν δημοσιεύματα και για ενδιαφέρον ομάδων της Premier League. Πράγμα που σημαίνει ότι εκεί μπορεί να βρει και μεγαλύτερο συμβόλαιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ