aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣυγκινητικό πανό των οπαδών της Σαμπντόρια για τον Βιάλι!

Συγκινητικό πανό των οπαδών της Σαμπντόρια για τον Βιάλι!

Παγκόσμια θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του σπουδαίο Τζανλούκα Βιάλι, ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 6 Ιανουαρίου, βυθίζοντας στη θλίψη τον ποδοσφαιρικό και μη κόσμο.

Πριν την σέντρα του Σαμπντόρια-Ουντινέζε, πρώην συμπαίκτες του και φίλοι του απέτισαν με τον δικό τους τρόπο φόρο τιμής στον σπουδαίο Ιταλό επιθετικό, διαβάζοντας μια συγκινητική επιστολή.

«Αγαπητέ Λούκα, σε σκεφτόμασταν τόσο καιρό, σε ψάξαμε στα βίντεο και ξαναείδαμε τα γκολ και τους πανηγυρισμούς σου. Θυμηθήκαμε τι είδους συμπαίκτης ήσουν. Ακούμε συχνά τα συγκινητικά σου λόγια. Κοιτάξαμε τα δάκρυα και τις αμέτρητες λέξεις και χειρονομίες που έκανες κατά τη διάρκεια της μάχης σου. Μαθήματα ζωής για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας, μαζί σου κάναμε μια στιγμή της ζωής μας αξέχαστη. Είμαστε εδώ εκ μέρους κάθε οπαδού της Σαμπντόρια. Είναι στην καταιγίδα που βλέπεις τους πραγματικούς ναυτικούς. Γεια σου Λούκα, σε αγαπάμε», ανέφερε ο πρόεδρος της Σαμπντόρια Μάρκο Λάνα.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν μπορούσε να παρευρεθεί εκεί, ωστόσο ο Λομπάρντο τον κάλεσε μέσω facetime για να είναι και αυτός παρών με τον δικό του τρόπο.

Από τη μεριά τους οι οπαδοί της ομάδας τραγουδούσαν «Λούκα Βιάλι αλέ αλέ, σε αγαπάμε και σε λατρεύουμε, είσαι καλύτερος από τον Πελέ», ενώ ύψωσαν ένα τεράστιο πανό με τον Βιάλι γράφοντας: «Το θάρρος σου, είναι η δύναμή μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ