aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΣτο πρωτάθλημα ήταν… Λάτσιο

Στο πρωτάθλημα ήταν… Λάτσιο

Μέσα πάει καλά…

Μπορεί στην Ευρώπη να τα έχει κάνει μούσκεμα, αλλά στη Serie A είναι… αλλιώς. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι επικράτησε 4-2 της Λέτσε (του Παναγιώτη Ταχτσίδη) για την 12η αγωνιστική, έφτασε σε τέταρτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα και άφησε πίσω το πρόσφατο 2-1 από τη Σέλτικ στο Europa League μέσα στην Ιταλία. «Κόλλησε» η Αταλάντα στη Γένοβα.

Το σκορ του αγώνα, δεν μαρτυράει την εικόνα της αναμέτρησης, αφού μέχρι το 77’, όλα ήταν ανοιχτά και στο 67’ ο Μπαμπακάρ έχασε πέναλτι για τους φιλοξενούμενους με το σκορ στο 2-1.

Ο Κορέα άνοιξε το σκορ στο 30’ με σουτ λίγο πίσω από το σημείο του πέναλτι. Στο 40’, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν… βόλεϊ στην αντίπαλη περιοχή και ο Λαπαντούλ με κεφαλιά από κοντά έφερε την κατάσταση στα ίσα. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πρόλαβε τον Καλδερόνι -μετά από σέντρ του Ασέρμπι- και εκτέλεσε τον Γκάμπριελ. Η Λέτσε πλησίασε στην ισοφάριση, αλλά ο Μπαμπακάρ κλώτσησε την ευκαιρία. Δεν έκανε όμως το ίδιο και ο Ιμόμπιλε, ο οποίος έφερε κοντά στη νίκη τους «λατσιάλι», ευστοχώντας από τα έντεκα βήματα στο 77’. Ο Κορέα βρέθηκε σε θέση βολής έπειτα από συνεργασία με τον Ιμόμπιλε και νίκησε στο 80’ τον Βραζιλιάνο γκολκίπερ. Ο Λα Μαντία με κεφαλιά μείωσε στο 85’, αλλά, πάντως, η ομάδα του δεν κατάφερε ναμπεί στη διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ