aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣτη Γαλατασαράι ο Τζανιόλο – Όλα τα ποσά για Ρόμα, παίκτη και ρήτρα

Στη Γαλατασαράι ο Τζανιόλο – Όλα τα ποσά για Ρόμα, παίκτη και ρήτρα

Ο Νικολό Τζανιόλο φεύγει τελικά από τη Ρόμα για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατασαράι, με την οποία υπάρχει συμφωνία.

Από τις 20 Ιανουαρίου γράφτηκαν και έγιναν πολλά με τον Ιταλό άσο. Ομάδες από Αγγλία, η συμφωνία με τη Μίλαν, ο χαμός με τους Τζαλορόσι, η ηρεμία… Και τελικά μέσα σε αυτή την ηρεμία των τελευταίων μερών, όπως συνέστησε και ο… ψυχολόγος, έρχεται η πώληση! Και όχι για Αγγλία ή για κάποια ιταλική ομάδα, αλλά για Τουρκία. Για τη Γαλατασαράι, συγκεκριμένα, όπου θα βρει και τον Μάουρο Ικάρντι. Μεταγραφή που θα ολοκληρωθεί την Τρίτη (7/2), αφού υπάρχει πλέον συμφωνία ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Μια συμφωνία που προβλέπει το εξής: Η Ρόμα θα πάρει 15+5 εκατ. ευρώ, τα οποία θα δοθούν σε 4 δόσεις. Από εκεί και πέρα, ο Τζανιόλο θα υπογράψει ως το 2027 με ετήσιες απολαβές στα 3 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, όμως, φρόντισε ώστε να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης για ένα ποσό που θα πλησιάζει στα 30 εκατ. ευρώ. Και κάπως έτσι, θα κλείσει αυτό το θέμα το οποίο ταλαιπώρησε τους πάντες τις τελευταίες 15 μέρες. Και τη Ρόμα, και τον παίκτη, και τους οπαδούς.

Ο διεθνής Ιταλός άσος αφήνει, επομένως, τη Serie A για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και μένει να φανεί πόσο θα μείνει εκεί. Γιατί μοιάζει δύσκολο να πάει μέχρι το τέλος του συμβολαίου του, εκτός κι αν του πάνε όλα τόσο στραβά στην καριέρα του…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ