aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣτα άκρα οι σχέσεις Ινσίνιε - Ντε Λαουρέντις, δεν ανταλλάσουν κουβέντα!

Στα άκρα οι σχέσεις Ινσίνιε – Ντε Λαουρέντις, δεν ανταλλάσουν κουβέντα!

Μια… ωραία ατμόσφαιρα στη Νάπολι! Μετά τη σύγκρουση Μανωλά-Ντε Λαουρέντις σχετικά με τη μεταγραφή του Έλληνα στόπερ στον Ολυμπιακό, το κλίμα είναι τεταμένο ανάμεσα και στον πρόεδρο των «παρτενοπέι» και τον Λορέντσο Ινσίνιε!

Οι δυο τους δεν έχουν ανταλλάξει κουβέντα τους τελευταίους μήνες, όπως αναφέρει η «Gazzetta dello Sport» και το «football-italia», ενώ δεν υπάρχει η παραμικρή επαφή σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του που ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Ιούνιο.

Η Νάπολι δεν μπορεί να σηκώσει το συμβόλαιο που έχει και ζητάει ο Ινσίνιε, με τους ανθρώπους του ιταλικού συλλόγου να θέλουν να το ρίξουν κάτω από τα 5 εκατ. ευρώ.

Την ίδια ώρα, οι άνθρωποι της Ίντερ παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις ανάμεσα σε Νάπολι και Ινσίνιε και θα κάνουν τη δική τους κίνηση για την απόκτησή του ως ελεύθερο, από τον Ιανουάριο και έπειτα και ενόψει της νέας σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ