aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣπαλέτι: «Ο Ιταλιάνο έχει το κατάλληλο προφίλ για τη Νάπολι»

Σπαλέτι: «Ο Ιταλιάνο έχει το κατάλληλο προφίλ για τη Νάπολι»

Μετέωρη παραμένει η κατάσταση στην τεχνική ηγεσία της Νάπολι, μιας και ο πρόεδρος του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, δεν έχει καταλήξει ακόμα στο όνομα που θα αναλάβει τα ηνία μετά τον Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ένας από τους υποψήφιους ωστόσο που έχει ακουστεί έντονα για τον πάγκο είναι ο τεχνικός της Φιορεντίνα, Βιντσέντσο Ιταλιάνο, ο οποίος τη φετινή περίοδο οδήγησε τους Βιόλα τόσο στον τελικό του Coppa Italia όσο και στον αντίστοιχο του Conference League.

Και με τα επιτεύγματα του Ιταλού να μιλούν από μόνα τους, ο Σπαλέτι του έδωσε την θετική του ψήφο για να τον διαδεχθεί τη νέα περίοδο στον πάγκο της Νάπολι.

«Επιβεβαιώνω ότι θα κάνω ένα διάλειμμα φέτος. Τότε θα δούμε αν έχω ακόμα το κίνητρο να δώσω κάτι σε αυτό το άθλημα» ανέφερε στην αρχή ο Ιταλός, προτού συνεχίσει:

«Ο Ιταλιάνο θα μπορούσε να είναι το κατάλληλο προφίλ για τη Νάπολι , γιατί θέλει ο ομάδες του να πηγαίνουν το παιχνίδι στους αντιπάλους. Σε πιέζουν και αυτή είναι μια συμπεριφορά που μου αρέσει. Είδαμε πώς κατάφερε να φτάσει σε δυο τελικούς, ακόμα κι αν τους έχασε και τους δυο. Ακόμα παραμένει ένα μεγάλο επίτευγμα.

Ένας τελικός μπορεί να καθοριστεί από περιστατικά, αλλά το να φτάσεις στον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου και του Conference League σημαίνει πως έκανες καλή δουλειά. Σε κάθε περίπτωση ο Ντε Λαουρέντις απέδειξε ότι ξέρει να επιλέγει εξαιρετικούς προπονητές» ήταν τα λόγια του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ