aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣπαλέτι για το μέλλον του: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τη Νάπολι, δεν έχω απορρίψει καμία...

Σπαλέτι για το μέλλον του: «Θα πρέπει να ρωτήσετε τη Νάπολι, δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση»

Σαν… κεραυνός εν αιθρία «έσκασε» πριν λίγες ημέρες η είδηση πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της Νάπολι, λόγω έντονων διαφωνιών με τον ιδιόρρυθμο πρόεδρο του συλλόγου, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, η διαφωνία των δύο ανδρών έχει να κάνει με το νέο βελτιωμένο συμβόλαιο του 64χρονου προπονητή μετά και την κατάκτηση του σκουντέτο, με τον πρόεδρο της ομάδας να τον… κρεμά, ενεργοποιώντας αθόρυβα μια ρήτρα επέκτασης ενός έτους στο ήδη υπάρχον.

Θέση για όλα αυτά πήρε σήμερα ο Ιταλός τεχνικός, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση με την Ίντερ. Συγκεκριμένα, ο Σπαλέτι ξεκαθάρισε πως ουδέποτε αρνήθηκε πρόταση των «παρτενοπέι», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως στο ερώτημα για το αν θα παραμείνει στη «τιμόνι» της Νάπολι, θα πρέπει να απαντήσει η ίδια η ομάδα!

«Θα πρέπει να ρωτήσετε τον σύλλογο, όχι εμένα. Δεν έχω απορρίψει καμία αύξηση μισθού, δεν υπάρχουν ρήτρες. Δεν έχω λάβει καμία πρόταση από άλλους συλλόγους. Όλες οι φήμες είναι ψεύτικες. Ο σύλλογος πρέπει να το ξεκαθαρίσει αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ