aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σούπερ Τορίνο πιέζει για εξάδα!

Το εξαιρετικό φεγγάρι στο οποίο βρίσκεται επιβεβαίωσε για ένα ακόμη παιχνίδι η Τορίνο. Η γρανάτα ήταν εξαιρετική και πέρασε από την έδρα της Λέτσε (0-2) για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την έκτη θέση και την Αταλάντα.

Την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι δεν αγχώνονται ιδιαίτερα, αφού έχουν χτίσει διαφορά ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Νωρίς πήρε προβάδισμα η Τορίνο στο ματς, με τον Σίνγκο στο 20ο λεπτό να κάνει το 1-0, ύστερα από ασίστ του Μίραντσουκ. Δεν σταμάτησαν όμως εκεί οι φιλοξενούμενοι και τρία λεπτά αργότερα ο Σανάμπρια διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στη συνέχεια του αγώνα η Λέτσε κυκλοφορούσε την μπάλα και είχε τον έλεγχο, χωρίς ωστόσο να γίνει ιδιαίτερα απειλητική. Τα νεύρα δεν έλειψαν από το ματς, με τους παίκτες των δυο ομάδων να αρπάζονται και ο ρέφερι να δίνει κόκκινες κάρτες στον πάγκο.

Οι δυο ομάδες κάπως έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με σημαντικό προβάδισμα της Τορίνο (2-0). Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν αρκετά ισορροπημένο, με τη Λέτσε να έχει πάρει μέτρα στο γήπεδο, προσπαθώντας να βρει χώρους για να απειλήσει, ωστόσο η άμυνα της Τορίνο εξουδετέρωνε όλες τις φάσεις.

Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη προσπαθούσαν να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, καταφέρνοντας τελικά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του ματς. Κάπως έτσι η Τορίνο ανέβηκε στην 7η θέση στο -5 από την 6η Αταλάντα, ενώ η Λέτσε βρίσκεται στην 15η θέση με 27 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ