aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Σόκαρε τη Βερόνα στο 96’ η Έμπολι

Βερόνα και Έμπολι ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1, στο «Μπρούνο Μπετεγκόντι», στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της φετινής Serie A, με την πρώτη να… καίγεται, ούσα τρίτη από το τέλος, σε αντίθεση με την δεύτερη που ήταν αδιάφορη.

Μετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, η Βερόνα πήρε το προβάδισμα όταν από ένα μακρινό σουτ του Ενζονζέ το οποίο απέκρουσε ο Βικάριο, ο Γκάικ -που είχε μπει αλλαγή- στην επαναφορά νίκησε με νέο σουτ τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, για το 1-0 στο 61ο λεπτό.

Η Έμπολι έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 79’, με το σουτ του Καμπιάγκι από διαγώνια θέση και δεξιά να περνάει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ο ερχόμενος από τον πάγκο Στογιάνοβιτς διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι στο ξεκίνημα της φάσης.

Με τους γηπεδούχους να «απαντούν» στο αμέσως επόμενο λεπτό, όταν ο Γκάικ έφυγε στην αντεπίθεση, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει το 2-0 και να καθαρίσει»… πρόωρα το παιχνίδι.

Το… θρίλερ συνεχίστηκε καθώς η Έμπολι απείλησε άλλες δύο φορές με το 1-1, χάρη στις προσπάθειες των Γκράσι και Στογιάνοβιτς. Για να φτάσει τελικά στην ισοφάριση, στο έκτο λεπτό του επιπλέον χρόνου, με τον δεύτερο να σκοράρει με ευθύβολο σουτ και να… σκοτώνει την Βερόνα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ