aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣκοτώθηκε ο αρχηγός των ultras της Σαμπντόρια – Το πανό των οπαδών της Τζένοα (pics)

Σκοτώθηκε ο αρχηγός των ultras της Σαμπντόρια – Το πανό των οπαδών της Τζένοα (pics)

Καθώς πλησιάζαμε στο τέλος του 2021, τα νέα ήταν… έτσι κι έτσι για τους Μπλουτσερκιάτι. Από τη μία η μεγάλη νίκη στο τοπικό ντέρμπι, από την άλλη η σύλληψη του προέδρου Μάσιμο Φερέρο. Αν και, για να είμαστε ακριβείς, και η σύλληψη καλό νέο θεωρήθηκε.

Τώρα όμως, λίγα 24ωρα πριν την αλλαγή του χρόνου, ήρθαν δυστυχώς και τα δυσάρεστα. Δυσάρεστα που έχουν να κάνουν με τον θάνατο του αρχηγού των ultras της Σαμπντόρια… Ο 43χρονος Τζάκομο Φαντόνι, ιστορικός ηγέτης της Gradinata Sud στο Λουίτζι Φεράρις, σκοτώθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων σε δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Sampdoria Ultra

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το κακό συνέβη όταν τράκαρε με στύλο φωτισμού σε δρόμο της Γένοβας. Η είδηση, φυσικά, βύθισε στο πένθος τους ultras της Σαμπντόρια, αλλά και αυτούς της συμπολίτισσας. Και το απέδειξαν με ένα πανό έξω από το Λουίτζι Φεράρις.

«Σεβασμός και νοοτροπία. Οι Nucleo αποχαιρετούν ένα κομμάτι της ιστορίας των ultras. Ciao Bek», έγραψαν στο πανό οι ultras της Τζένοα, λέγοντας το δικό τους «αντίο». Μια κίνηση που δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη, φυσικά, αφού το να είσαι ultra είναι τρόπος ζωής. Και αυτό τους ενώνει όλους περισσότερο από όσο τους χωρίζουν τα χρώματα.

The Leader Of The Sampdoria Curve Dies The Tribute Of

Ασχημο το 2021 για τους ultras στη Γένοβα

Το 2021, πάντως, ήταν μια άσχημη χρονιά για τους ultras τόσο της Σαμπντόρια όσο και της Τζένοα. Το καλοκαίρι άλλωστε, στις 13 Αυγούστου συγκεκριμένα, είχε φύγει από τη ζωή ο ηγέτης των οργανωμένων οπαδών των Ροσομπλού. Ο Ρομπέρτο Σκότο, γνωστός ως «ιερέας» (sarcedote), είχε χάσει τη μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια, έχοντας διαγνωστεί με σοβαρότατο πρόβλημα υγείας. Μια είδηση που είχε προκαλέσει τη συγκίνηση και τον πόνο και στους οπαδούς της Σαμπντόρια, οι οποίοι είχαν τιμήσει τη μνήμη του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ