aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣκοτώθηκε ο αρχηγός των οργανωμένων της Σαμπντόρια, ανέβασαν πανό αυτοί της Τζένοα

Σκοτώθηκε ο αρχηγός των οργανωμένων της Σαμπντόρια, ανέβασαν πανό αυτοί της Τζένοα

Άσχημα νέα για τους οπαδούς της Σαμπντόρια τις ημέρες των γιορτών. Όπως έγινε γνωστό, ο αρχηγός των οργανωμένων της Σαμπντόρια, Τζάκομο Φαντόνι, έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα αφού προσέκρουσε σε κολόνα με τη μηχανή του και έχασε ακαριαία τη ζωή του τις παραμονές των Χριστουγέννων.

Ο Φαντόνι ήταν επί σειρά ετών ηγέτης στην ιστορική Gradinata Sud του Λουίτζι Φεράρις. Παρόλα αυτά η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι και η οικογένεια της Σαμπντόρια θρηνεί μια μεγάλη απώλεια.

Για να αντιληφθεί κανείς τον σεβασμό που έτρεφαν προς το πρόσωπό του αρκετοί άνθρωποι στη Γένοβα είναι ενδεικτικό πως οι αιώνιοι αντίπαλοι, από την ίδια πόλη, οι οργανωμένοι οπαδοί της Τζένοα τον αποχαιρέτησαν με ένα χαρακτηριστικό πανό.
«Σεβασμός και νοοτροπία. Οι Nucleo αποχαιρετούν ένα κομμάτι της ιστορίας των ultras. Ciao Bek», ανέφερε το πανό των οργανωμένων της Τζένοα, αποχαιρετώντας με τον δικό τους τρόπο τον Τζάκομο Φαντόν.

Ήταν μια κίνηση απάντηση των οπαδών της Τζένοα, αφού αυτοί της Σαμπντόρια είχαν εκφράσει με αντίστοιχο τρόπο την θλίψη τους για τον χαμό του αρχηγού των οπαδών της ροσομπλού, Ρομπέρτο Σότο, το περασμένο καλοκαίρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ