aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣέξι ευχές από Miss Italia για τα γενέθλια της Λάτσιο

Σέξι ευχές από Miss Italia για τα γενέθλια της Λάτσιο

Tα επεισόδια μεταξύ οπαδών της Λάτσιο και της αστυνομίας αργά το βράδυ της Τρίτης κηλίδωσαν σε έναν βαθμό την επέτειο των 119 ετών από την ίδρυση της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας, ωστόσο υπήρχε ένα πρόσωπο που φρόντισε να κάνει όλους τους φίλους των “λατσιάλι” να σκάσουν ένα πλατύ χαμόγελο.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Μανίλα Νατσάρο, με την Miss Italia του 1999 να μην έχει κρύψει ποτέ το πάθος και την αδυναμία που τρέφει για τους “αετούς” και να βρίσκει την ευκαιρία να το βροντοφωνάξει με ξεχωριστό τρόπο με αφορμή τα γενέθλια του συλλόγου.

Τι έκανε; Χρησιμοποίησε τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αφού ανέβασε φωτογραφία της όπου είναι πάνω σε ένα κρεβάτι φορώντας τη μπιανκοτσελέστε φανέλα.

“Ευτυχισμένα γενέθλια αγαπημένη μου Λάτσιο.. ιδού ένα δώρο για σένα!!”, ήταν το μήνυμα που έστειλε και “υποχρέωσε” την “Gazzetta dello Sport” να την κάνει θέμα μέσω της ιστοσελίδας της.

Η ΜΑΝΙΛΑ ΛΑΤΣΑΡΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ INSTAGRAM:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ