aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE ASerie A: Σκέψεις να απαγορευτεί η συμμετοχή των ανεμβολίαστων παικτών!

Serie A: Σκέψεις να απαγορευτεί η συμμετοχή των ανεμβολίαστων παικτών!

Σκληρά μέτρα σκέφτονται να πάρουν οι αρμόδιοι της Serie A. Παρακολουθώντας τον χαμό από κρούσματα που υπάρχει σε όλο τον πλανήτη, τις συνεχόμενες αναβολές και το γεγονός πως νοσούν ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι, υπάρχει η σκέψη να προχωρήσουν σε ένα δραστικό μέτρο.

Συγκεκριμένα, είναι πολύ πιθανό να παρθεί η απόφαση να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα μόνο οι ποδοσφαιριστές που είναι εμβολιασμένοι, ενώ φυσικά και τα επιτελεία θα αποτελούνται από ανθρώπους που έχουν κάνει τουλάχιστον τις δύο δόσεις του εμβολίου.

Σκοπός είναι να περιοριστεί όσο το δυνατόν περισσότερο η διασπορά των κρουσμάτων και να μην νοσούν τα μέλη των ποδοσφαιρικών τμημάτων, τόσο για λόγους υγείας αλλά και για το γεγονός πως θα υπάρξουν αρκετές αναβολές αγώνων.

Βέβαια, αυτό θα είναι και ένα μέτρο πίεσης προς τους ανεμβολίαστους, οι οποίοι είναι ένα πολύ μικρό ποσοστό της τάξης του 3% στην Serie A που δεν έχουν ολοκληρώσει ή δεν έχουν κάνει ούτε μία δόση του εμβολίου.

Προσφάτως, υπενθυμίζουμε πως ματαιώθηκε η αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Σαλερνιτάνα, λόγω κρουσμάτων στους φιλοξενούμενους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ