aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE ASerie A: 51 ενεργά κρούσματα στις ομάδες

Serie A: 51 ενεργά κρούσματα στις ομάδες

Σοκάρουν τα νούμερα που έρχονται από τη Serie A, σχετικά με τα ενεργά κρούσματα που υπάρχουν στις ομάδες. Συγκεκριμένα, υπάρχουν αυτή τη στιγμή 51 άνθρωποι που είναι θετικοί στον κορωνοϊό, μιλώντας τόσο για ποδοσφαιριστές όσο και για μέλη του σταφ.

Επίσης, υπάρχουν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, οι Μαλκουί και Πετάνια της Νάπολι που έχουν τοποθετηθεί σε απομόνωση και αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστς, καθώς έχουν έρθει σε άμεση επαφή με κρούσματα.

Η Αταλάντα έχει 2 κρούσματα (το ένα εξ αυτών είναι ο Μούσο), η Μπολόνια 4 (Μόλα, Βιόλα, Ντομίνγκεθ, Χίκι), η Κάλιαρι τον Νάντεζ, η Έμπολι 3, η Φιορεντίνα ένα, η Τζένοα 3 (Σεβτσένκο, Κρίσιτο, Σέρπε), η Ίντερ 3 (Τζέκο, Σατριάνο, Κορντάζ), η Γιουβέντους 2 (Πινσόλιο, Αρτούρ), η Νάπολι 3 (Οσιμέν, Λοσάνο, Ελμάς), η Ρόμα ένα, η Σαλερνιτάνα 8, η Σαμπντόρια 5 (Αουτζέλο, Φλακόνε μεταξύ αυτών), η Σασουόλο 2, η Σπέτσια 5 (Χρίστοφ, Κοβαλένκο, Ενζολά, Μανάι μεταξύ αυτών), η Τορίνο 5 (ο Βέρντι μεταξύ αυτών), η Βενέτσια 2 και η Βερόνα ένα (Μανιάνι).

Μέχρι στιγμής οι μοναδικές ομάδες που φαίνεται να έχουν γλιτώσει καθώς δεν έχουν ανακοινώσει κρούσματα είναι οι Λάτσιο, Μίλαν, Ουντινέζε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ