aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣενάριο για τράμπα ανάμεσα σε Λάτσιο και Γιουβέντους

Σενάριο για τράμπα ανάμεσα σε Λάτσιο και Γιουβέντους

Η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος είναι όλο και πιο κοντά, άρα τα σενάρια θα γίνουν όλο και περισσότερα. Για όλες τις ομάδες. Σήμερα, όμως, κυκλοφορεί στον ιταλικό Τύπο ένα νέο, το οποίο ιντριγκάρει. Οσο ιντριγκάρει, δηλαδή, μια ανταλλαγή παικτών ανάμεσα σε δύο ομάδες. Μια ανταλλαγή ανάμεσα σε Λατσιάλι και Μπιανκονέρι.

Σενάριο που κυκλοφόρησε από Τορίνο και στο οποίο δίνουν συνέχεια στη Ρώμη. Σενάριο το οποίο εμπλέκει του Αρτούρ Μέλο και Λουίς Αλμπέρτο. Ας δούμε, λοιπόν, πώς έχουν τα πράγματα για τους δύο παίκτες και τοι γράφουν ιστοσελίδες που ασχολούνται εκτενώς με το ρεπορτάζ των δύο ομάδων…

Όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα:

* Ο Αρτούρ δεν υπολογίζεται από τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ειδικά μετά το πρόσφατο πειθαρχικό παράπτωμα, όπως δείχνουν και οι αριθμοί: Εχει παίξει μόνο 101 λεπτά στο πρωτάθλημα και 156 στο Champions League.

* Ο Λουίς Αλμπέρτο έχει θέμα με τον Μαουρίτσιο Σάρι, όπως είχε φανεί και από το like σε ανάρτηση που τον έκραζε.

* Ο Αρτούρ αρέσει πολύ στον Σάρι, όπως επιβεβαίωσε και ο μάνατζέρ του, Φεντερίκο Παστορέλο, πριν λίγες μέρες.

* Ο Λουίς Αλμπέρτο αρέσει πολύ στον Αλέγκρι, όπως επιβεβαιώνουν δημοσιογράφοι που είναι κοντά στον Ιταλό προπονητή.

* Ο Αρτούρ παίρνει 5 εκατ. ευρώ ετησίως. Πολλά για τη Λάτσιο, η οποία θα ήθελε ένα μέρος του ποσού να το πληρώνει η Γιουβέντους.

* Η Γιουβέντους, λένε στη Ρώμη, είναι διατεθειμένη να προτείνει το εξής: Δωρεάν διετή δανεισμό του Αρτούρ, τον Ντανιέλε Ρουγκάνι και 12 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Λουίς Αλμπέρτο.

* Ο Κλαούντιο Λοτίτο, λένε επίσης στη Ρώμη, το περασμένο καλοκαίρι ήθελε 40 εκατ. ευρώ για τον Ισπανό επιθετικό μέσο. Τώρα είναι διατεθειμένος να πέσει αρκετά, αλλά όχι κάτω από τα 25 εκατ. ευρώ.

* Ο Φεντερίκο Παστορέλο, μάνατζερ του Αρτούρ, θέλει να τον κρατήσει στην Ιταλία. Θέλει να βρει ομάδα της Serie A και είναι αμφίβολο αν μπορεί να προκύψει καλύτερη περίπτωση από τους Λατσιάλι.

Αυτά είναι όσα γράφουν ιστοσελίδες που ασχολούνται εκτενώς με Γιουβέντους και Λάτσιο. Από εκεί και πέρα, ο χρόνος θα δείξει αν μπορεί ή όχι να γίνει κάτι. Ο Ιανουάριος, άλλωστε, δεν αργεί πλέον…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ