aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Σε άριστη κατάσταση ο Έρικσεν»

Άριστη χαρακτηρίζεται από τους ιθύνοντες της Ίντερ η κατάσταση του Κρίστιαν Έρικσεν.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός των «νερατζούρι», συνάντησε του συμπαίκτες του για πρώτη φορά μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Δανία-Φινλανδία (0-1) για την πρεμιέρα του EURO και όπως ανακοινώθηκε από τον ιταλικό σύλλογο είναι καλά στην υγεία του.

«Ο Δανός μέσος συνάντησε την διοίκηση (σ.σ. τον γενικό διευθυντή, Τζουζέπε Μαρότα), τον προπονητή, τους συμπαίκτες του και όλο το προσωπικό. Ο Έρικσεν πάει καλά, είναι σε εξαιρετική φυσική και ψυχική κατάσταση», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση και προστίθεται: «Θα ακολουθήσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ετοιμάσθηκε από ειδικούς στην Κοπεγχάγη, οι οποίοι θα συντονίσουν επίσης την ιατρική παρακολούθηση του. Το προσωπικό του συλλόγου, θα παραμένει ενήμερο σε όλη την διαδικασία».

Μάλιστα, οι «νερατζούρι», ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα σύντομο βίντεο που δείχνει τον χαμογελαστό Έρικσεν να αγκαλιάζει τους συμπαίκτες του και να χαιρετά τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου. Ο Δανός άσος, χειροκροτήθηκε και στην συνέχεια μπήκε στο προπονητικό γήπεδο για μια ομαδική φωτογραφία, κρατώντας μία φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Παρόλα αυτά, το ποδοσφαιρικό μέλλον του Έρικσεν στην Ίντερ, παραμένει αβέβαιο, καθώς ο διεθνής άσος, φέρει βηματοδότη, κάτι που δεν επιτρέπεται στο ιταλικό πρωτάθλημα. Οι έλεγχοι στους οποίους θα υποβληθεί προϊόντος του χρόνου, θα καθορίσουν εάν μπορεί ή όχι να τον αφαιρέσει, κάτι που θα του επέτρεπε να παραμείνει στην ιταλική ομάδα και στο καμπιονάτο. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή του Έρικσεν στα γήπεδα, αναμένεται τουλάχιστον μετά από έξι μήνες, είτε μείνει στην Ιταλία, είτε συνεχίσει σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ