aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣάρι προς οπαδούς της Λάτσιο: «Αν τον κράξετε θα βγείτε όλοι έξω»

Σάρι προς οπαδούς της Λάτσιο: «Αν τον κράξετε θα βγείτε όλοι έξω»

Οι Λατσιάλι είναι στο Auronzo για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, με τις προπονήσεις να είναι ανοιχτές. Και αφού είναι ανοιχτές, οι οπαδοί σχολιάζουν τα όσα βλέπουν. Αυτό έκαναν και σήμερα το πρωί, κάποιοι εξ αυτών, με ειρωνικά σχόλια για τον Βεντάτ Μουρίκι όταν έκαναν ασκήσεις στα τελειώματα. Γενικά σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν ο συγκεκριμένος παίκτης είναι αντικείμενο σχολιασμού από τους οπαδούς.

Και επειδή αυτή η κατάσταση μάλλον δεν άρεσε στον προπονητή, όπως και στην ομάδα, ανέλαβε δράση. Ο Σάρι πλησίασε προς τους τιφόζι της Λάτσιο και τους είπε πως «αν σας ακούσω να λέτε κάτι για τον Μουρίκι θα φύγετε όλοι». Ατάκα που έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από την πλειοψηφία, με αποτέλεσμα να υπάρξει χειροκρότημα και αποθέωση. Ανάμεσα στον προπονητή και στους οπαδούς, άλλωστε, φαίνεται να υπάρχει feeling ήδη.

Το ίδιο, όμως, συμβαίνει και ανάμεσα στον προπονητή και στους παίκτες. Και με κινήσεις σαν κι αυτή, κερδίζει κι άλλους πόντους στα αποδυτήρια. Κάτι που έχει λείψει τα τελευταία χρόνια από τον Σάρι, αφού σε Τσέλσι και ειδικά Γιουβέντους δεν ήταν καλά. Δεν είχε καταφέρει να έχει με την ομάδα τέτοιο δέσιμο όπως στη Νάπολι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ