aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣαν σήμερα, πριν από 17 χρόνια, ο Κριστιάνο άρχισε να γράφει τον μύθο του (video)

Σαν σήμερα, πριν από 17 χρόνια, ο Κριστιάνο άρχισε να γράφει τον μύθο του (video)

Κάθε χρόνο η 7η Οκτωβρίου είναι μια πολύ καλή αφορμή για να αναλογιστεί κανείς το τι έχει πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην καριέρα του.

Αυτή η ημερομηνία κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, αφού το 2002 στις 7 Οκτωβρίου ο 17χρονο τότε Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε το πρώτο επαγγελματικό του γκολ με τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας.

Τα «λιοντάρια» δεν ξεχνούν αυτό το γεγονός και ανήρτησαν το γκολ του νυν σούπερ-σταρ που είχε πετύχει κόντρα στη Μορεϊρένσε στο 34’ της αναμέτρησης, σε ένα παιχνίδι που είχε σκοράρει δύο φορές.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε 811 συμμετοχές με Ρεάλ Μαδρίτης (438), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (292), Γιουβέντους (51) και Σπόρτινγκ (30) έχει πετύχει 605 γκολ ενώ αν υπολογίσει κανείς και τα πεπραγμένα του στην εθνική Πορτογαλίας, με την οποία έχει 160 συμμετοχές, πρέπει να προσθέσει άλλα 93 τέρματα.

Συνολικά, ο Κριστιάνο έχει 971 συμμετοχές (χωρίς τα ματς με τις μικρές εθνικές ομάδες) και 698 γκολ.

ΜΥΘΟΣ…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ