aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣαλερνιτάνα - Ίντερ 0-5: Διπλό και ρεκόρ για τους «νερατζούρι» (vid)

Σαλερνιτάνα – Ίντερ 0-5: Διπλό και ρεκόρ για τους «νερατζούρι» (vid)

Με τη νέα νίκη κόντρα στη Σαλερνιτάνα η Ίντερ διεύρυνε το αήττητο σερί της σε 10 παιχνίδια, καθώς επικράτησε 5-0 εκτός έδρας της ομάδας του Σαλέρνο για τη 18η αγωνιστική της Serie A.

Μόλις στο 11ο λεπτό του αγώνα ο Πέρισιτς σηκώθηκε στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Φιορίλο, δίνοντας στην Ίντερ το προβάδισμα. Τρία λεπτά αργότερα, οι «νερατζούρι» έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Ντάμφρις να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, με τον Ολλανδό να σουτάρει εντός περιοχής και τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να βρίσκει την μπάλα με την άκρη των δακτύλων του, στέλνοντάς την για λίγο άουτ.

Ωστόσο, ο Ντάμφρις βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 33′, όταν έπειτα από ασίστ του Τζέκο, ο οποίος έκανε την παράλληλη από τα αριστερά, εκείνος πλάσασε από το ύψος του πέναλτι, γράφοντας το 0-2. Ο Σάντσες στο 52′ με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το 0-3 για να έρθει ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ στο 77′ και να πετύχει το τέταρτο γκολ για την ομάδα του Σιμόνε Ινζάγκι.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Γκαλιαρντίνι σφράγισε το διπλό για τους «νερατζούρι», κάνοντας το 0-5, σε ένα ματς που η Ίντερ έγραψε ιστορία αφού για πρώτη φορά στην ιστορία της σκόραρε τριψήφιο αριθμίο γκολ (103) σε ένα ημερολογιακό έτος.

Σαλερνιτάνα: Φιορίλο, Κάρι, Γκιομπέρ, Μπογνταν, Ρανιέρι (71′ Ζαροζίνσκι), Τζαγκλιόλο, Κάστανος (61′ Σιαβόνε), Όμπι, Κουλιμπαλί, Ριμπερί (71′ Γκόντο), Σίμι (61′ Ντζούριτς).

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, ντ’ Αμπρόζιο, ντε Φράι, Μπαστόνι (56′ Ντιμάρκο), Ντάμφρις, Μπαρέλα (56′ Βιδάλ), Μπρόζοβιτς (71′ Γκαλιαρντίνι), Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς, Σάντσες, Τζέκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ