aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΣαμπντόρια - Φιορεντίνα 4-1: Διασυρμός των Βιόλα και στον... αέρα η Ευρώπη (vid)

Σαμπντόρια – Φιορεντίνα 4-1: Διασυρμός των Βιόλα και στον… αέρα η Ευρώπη (vid)

Τι κι αν είχε εξασφαλισμένη την παραμονή; Η Σαμπντόρια προσγείωσε απότομα τη Φιορεντίνα με το εμφατικό 4-1 και πλέον η ευρωπαϊκή έξοδος για τους Βιόλα θα κριθεί στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους (ισόβαθμη με Αταλάντα, υπερέχει στα μεταξύ τους).

Από τη νίκη-μισό εισιτήριο για την Ευρώπη κόντρα στη Ρόμα, η Φιορεντίνα προσγειώθηκε με βαρύ κάζο στην έδρα της Σαμπντόρια (4-1) και πέταξε στα σκουπίδια την ευκαιρία της να εξασφαλίσει την επιστροφή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μια αγωνιστική πριν το τέλος.

Οι Γενοβέζοι παρά το ότι είχαν σφραγίσει την παραμονή τους, δεν χαρίστηκαν στους ράθυμους Βιόλα και τους τιμώρησαν με τέσσερα γκολ, δύο σε κάθε ημίχρονο. Φεράρι και Κουαλιαρέλα έθεσαν γερές βάσεις στο 16′ και το 30′, ο Θόρσμπι λιγόστεψε ακόμα περισσότερο τις ελπίδες της Φιορεντίνα να πάρει κάτι από το ματς στο 71′ με το τρίτο γκολ των Μπλουτσερκιάτι και στο 83′ ο Σαμπίρι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή τους. Το μόνο που κατάφερε η Φιορεντίνα ήταν να μειώσει στο 89′ με τον Νικολάς Γκονσάλες από την άσπρη βούλα και να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα στις καθυστερήσεις λόγω αποβολής του Κόλεϊ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Έτσι, η Φιορεντίνα δεν εκμεταλλεύτηκε τις γκέλες των Ρόμα και Αταλάντα και κρατιέται προς το παρόν στο όριο της επτάδας (7η με 59 βαθμούς), ισόβαθμη με τους Μπεργκαμάσκι και με πλεονέκτημα στα μεταξύ τους παιχνίδια. Ωστόσο, την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Γιουβέντους στο «Αρτέμιο Φράνκι», ενώ η Αταλάντα παίζει εντός έδρας με αντίπαλο την Έμπολι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ