aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΡονάλντο για Ίντερ: «Ένιωσα ότι με απέρριψαν»

Ρονάλντο για Ίντερ: «Ένιωσα ότι με απέρριψαν»

Η προδοσία της Ίντερ ήταν αυτή που στοίχισε στον Ρονάλντο κατά την παραμονή του στην Ιταλία, όμως τον οδήγησε έστω για ένα χρόνο στη Μίλαν, κάτι που ακόμη και τώρα δεν μετανιώνει, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει το «φαινόμενο».

«Φαίνεται βολικό να το λες τώρα, αλλά είναι αλήθεια, ήθελα να πάω πίσω στην Ίντερ. Και πιο συγκεκριμένα, έκανα τα πάντα για να επιστρέψω. Περίμενα πολύ για να δώσω τον απαιτούμενο χρόνο για μια απάντηση είτε θετική είτε αρνητική, όμως, όταν αργεί, ξέρεις ότι είναι όχι. Από τη Μίλαν ήταν ναι, και εκείνη τη στιγμή ένιωσα σαν προδότης, ένιωσα σα να προδόθηκα που είχα απορριφθεί από την Ίντερ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 43χρονος παλαίμαχος επιθετικός.

Η πολυπόθητη μεταγραφή του Ρονάλντο στην Ίντερ το 1997 με ένα ποσό αρκετά υψηλό για τα τότε δεδομένα ήταν κάτι που επεδίωκε όταν έφυγε από τη Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, οι τραυματισμοί του δεν άφησαν και πολλά περιθώρια και έπειτα από μια επιστροφή του στην Ισπανία, υπέγραψε για ένα χρόνο στη Μίλαν. Αυτό επιβεβαίωσε όπως φαίνεται το Βραζιλιάνο σουπερ σταρ καθώς η αναμονή του από την Ίντερ έμοιαζε ως απόρριψη για τον ίδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ