aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαLIGUE 1Ρόμα: Θέλει Ικάρντι για αντί - Τζέκο

Ρόμα: Θέλει Ικάρντι για αντί – Τζέκο

Ο Έντιν Τζέκο θ’ αποχωρήσει από τη Ρόμα το καλοκαίρι και οι «τζαλορόσι» επιδιώκουν ν’ αποκτήσουν τον Μάουρο Ικάρντι δανεικό με οψιόν αγοράς από την Παρί Σεν-Ζερμέν.

Το υψηλό συμβόλαιο και η προβληματική συμπεριφορά καθιστούν αφόρητη την παραμονή του Έντιν Τζέκο στη Ρόμα και την επόμενη σεζόν. Ο 35χρονος Βόσνιος φορ βρέθηκε την παρελθούσα μεταγραφική περίοδο κοντά στην Ίντερ, αλλά η μετακίνηση «ναυάγησε».

Στα τέλη Ιανουαρίου ήρθε σε κόντρα με τον Πάουλο Φονσέκα και παρά την μεταξύ τους ανακωχή, όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν από τους «τζαλορόσι» στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport» ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας της Αιώνιας Πόλης, Τιάγκο Πίντο, έχει σε πρώτο πλάνο τον Μάουρο Ικάρντι.

Η Ρόμα θέλει να αποκτήσει τον 28χρονος Αργεντινό επιθετικό δανεικό με οψιόν αγοράς από την Παρί Σεν-Ζερμέν. Με την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας έχει σκοράρει 5 γκολ σε 15 ματς στη Ligue 1, 1 γκολ στο Κύπελλο, 1 στο Super Cup.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ