aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΡόμα και Ιντερ άρχισαν επαφές για ανταλλαγή Φλορέντσι με Πέρισιτς

Ρόμα και Ιντερ άρχισαν επαφές για ανταλλαγή Φλορέντσι με Πέρισιτς

Στη λίστα του Ζοσέ Μουρίνιο για τους Τζαλορόσι υπάρχει το όνομα ενός παίκτη των Νερατζούρι, ο λόγος για τον Ιβάν Πέρισιτς. Ήταν ρεπορτάζ που έγραφαν ιστοσελίδες που ασχολούνται εκτενώς με το ρεπορτάζ των Μιλανέζων από την 6η Ιουλίου. Τώρα 23 μέρες μετά, τα ίδια Μέσα, όπως και ιστοσελίδες που ασχολούνται με τους Ρωμαίους, δίνουν συνέχεια: Ιντερ και Ρόμα άρχισαν συζητήσεις για ανταλλαγή του Πέρισιτς με τον Αλεσάντρο Φλορέντσι.

Το όνομα του δεξιού μπακ των Τζαλορόσι είχε ακουστεί και τέλη Μαΐου, όπως και τον Ιούνιο, για τους Νερατζούρι. Και όχι τυχαία φυσικά, αφού αναζητείται ο αντικαταστάτης του Ασράφ Χακίμι. Από τότε, είναι άλλα τα ονόματα που απασχολούν την Ιντερ, αλλά τώρα ακούγεται ξανά αυτό του παίκτη της Ρόμα. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα σημερινά ρεπορτάζ, τα οποία… στηρίζει και η La Repubblica, τα πράγματα έχουν ως εξής…

Ο Μουρίνιο θέλει τον Πέρισιτς στους Τζαλορόσι, στους οποίους δεν θέλει να παραμείνει ο Φλορέντσι. Ετσι, οι δύο ομάδες είχαν μια επαφή για να δουν τι μπορεί να γίνει. Αν μπορεί, δηλαδή, να γίνει ανταλλαγή των δύο παικτών. Και σημειώνονται δύο θετικά: Πρώτον, τα συμβόλαια των Πέρισιτς και Φλορέντσι είναι, πάνω-κάτω, τα ίδια. Δεύτερον, οι δύο ομάδες μπορούν να γράψουν ό,τι ποσά θέλουν. Και αυτό, τη δεδομένη χρονική περίοδο, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο.

Η υπόθεση Σάντσες – Τζέκο

Οπως και να έχει, το αν ισχύει ή όχι το συγκεκριμένο σενάριο, θα φανεί προσεχώς. Ρόμα και Ιντερ, άλλωστε, είχαν προσπαθήσει και τον Ιανουάριο να κάνουν τράμπα: Αλεξ Σάντσες και Εντιν Τζέκο. Δεν έγινε τίποτα, όμως, τελικά. Δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και τώρα, αφού τα πιο «δυνατά» ΜΜΕ υποστηρίζουν πως οι Νερατζούρι για δεξιά σκέφτονται έναν εκ των Εκτορ Μπεγερίν ή Ναχιτάν Νάντες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ