aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠρόταση – έκπληξη στον Κόντε που είναι έτοιμος να πει το «ναι»

Πρόταση – έκπληξη στον Κόντε που είναι έτοιμος να πει το «ναι»

Η αλήθεια είναι πως με όλα όσα έχουν γίνει μέσα στο καλοκαίρι, με αποκορύφωμα το Euro, τον… έχουμε ξεχάσει. Οχι εμείς, αλλά γενικά, ο ιταλικός ή ο διεθνής Τύπος. Κι όμως, μιλάμε για τον προπονητή που κατέκτησε το πρωτάθλημα την τελευταία σεζόν. Τον προπονητή που επανέφερε στην κορυφή της Ιταλίας την Ιντερ για πρώτη φορά μετά το 2010. Και με το που τα κατάφερε, αποφάσισε να φύγει λόγω της λιτότητας που αποφάσισε η διοίκηση.

Το αν θα δικαιωθεί ή όχι για την απόφασή του, θα το δείξει ο χρόνος. Προς το παρόν, πάντως, οι Νερατζούρι έχουν πουλήσει μόνο έναν βασικό. Τον Ασράφ Χακίμι. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, επομένως, μοιάζει λίγο βιαστική ή υπερβολική η απόφασή του να αποχωρήσει. Ο θόρυβος που είχε προκαλέσει εκείνες τις ημέρες, δίνοντας την εντύπωση πως οι Μιλανέζοι… καταρρέουν. Οπως και να έχει, όμως, αυτή ήταν η απόφασή του.

Αυτό που δεν ήταν απόφασή του, όπως είπε στο DAZN πριν εβδομάδες, ήταν το να μείνει εκτός πάγκων. Τον ήθελε η Τότεναμ, δεν ψήθηκε και από εκεί και πέρα δεν υπήρξε κάποια πρόταση. Μέχρι που ήρθε αυτή του… Sky Italia. Το κανάλι πρότεινε στον Κόντε σταθερό ρόλο σχολιαστή για τη νέα σεζόν και λέγεται πως ετοιμάζεται να πει «ναι». Και αν όντως το πει, η σεζόν που έχουμε μπροστά μας θα είναι μια απόλαυση.

Σκεφτείτε, απλά, τον Κόντε να διαφωνεί με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ή με τον… Σιμόνε Ιντσάγκι, μετά τους αγώνες. Στη Serie A ή στο Champions League. Για να μην αναφερθούμε και στον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον οποίο οι σχέσεις τους μόνο καλές δεν είναι. Ενα πραγματικό show, με δεδομένο και τον χαρακτήρα του Κόντε, ο οποίος δεν έχει διστάσει να δείξει αγένεια ακόμη και προς τον Φάμπιο Καπέλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ