aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE AΠρόταση – έκπληξη στη Γιουβέντους για Ρονάλντο

Πρόταση – έκπληξη στη Γιουβέντους για Ρονάλντο

Επικοινωνία με τους ανθρώπους της Γιουβέντους είχε τα τελευταία 24ωρα ο Ζόρζε Μέντες, ο οποίος τους έκανε και μια πρόταση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Την 1η Ιουλίου ο Αντρέα Ανιέλι παρουσίασε το νέο management και οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να ρωτήσουν για τον Πορτογάλο. «Δεν έχουμε κανένα σημάδι από πλευράς του ότι θέλει να μιλήσουμε για μεταγραφή. Ούτε από τη δική μας πλευρά τέθηκε τέτοιο θέμα. Είμαστε χαρούμενοι που θα ενσωματωθεί στην ομάδα μετά την άδεια λόγω Euro», είχε απαντήσει ο Φεντερίκο Κερουμπίνι.

Τώρα, τρεις μέρες μετά, ο ιταλικός Τύπος δίνει συνέχεια στο θέμα. Η Gazzetta dello Sport, συγκεκριμένα, γράφει για επαφή Μέντες – Γιουβέντους και για πρόταση – έκπληξη για τον Ρονάλντο: Ανανέωση του συμβολαίου ως το 2023. Είναι ένα σενάριο που έχει παίξει την τελευταία εβδομάδα, για έναν συγκεκριμένο λόγο: Σε περίπτωση ανανέωσης η Γιούβε θα μπορέσει να «απλώσει» πιο άνετα το συμβόλαιό του στους ισολογισμούς.

Είναι όμως και ένα σενάριο που συνδέεται με το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ. Αν ο Γάλλος φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, είναι πολύ πιθανό αυτή να στραφεί στον Ρονάλντο. Και σε μια τέτοια περίπτωση οι Τορινέζοι θα επιδιώξουν να πάρουν ως αντάλλαγμα τον Μάουρο Ικάρντι. Οπως και να έχει, κρατάμε το εξής: Προς το παρόν Γιουβέντους και Ρονάλντο δείχνουν έτοιμοι να συνεχίσουν μαζί. Σενάριο που έμοιαζε το λιγότερο πιθανό εδώ και μήνες, αλλά τώρα θεωρείται το επικρατέστερο.

Οι Μπιανκονέρι πάντως, σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί αυτούς τους μήνες, δεν έχουν θέμα ό,τι κι αν γίνει. Αν συνεχίσουν με τον CR7, θα έχουν στην ομάδα τους τον καλύτερο σκόρερ που κυκλοφορεί. Αν φύγει, θα ανασάνει για τα καλά ο ισολογισμός τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ