aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαSERIE A«Ποτέ στην Ιντερ» λέει ο Ντιμπάλα – Έξαλλοι στη Γιουβέντους με τον Αργεντίνο

«Ποτέ στην Ιντερ» λέει ο Ντιμπάλα – Έξαλλοι στη Γιουβέντους με τον Αργεντίνο

Είναι ένα από τα θέματα που ο ιταλικός Τύπος διατηρεί στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας καθημερινά. Και είναι και λογικό μέχρι ένα σημείο, αφού όλα μπορούν να συμβούν πλέον. Ολα πλην ενός: «Δεν πρόκειται να πάω ποτέ στην Ιντερ», φέρεται να είπε ο Ντιμπάλα σε φίλους του. Αυτό αναφέρει σήμερα η Corriere dello Sport, δίνοντας συνέχεια σε δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport. Το οποίο δημοσίευμα ανέφερε ότι αν ο Αργεντίνος φύγει από τη Γιουβέντους θα υπογράψει εκτός Ιταλίας. Ή τουλάχιστον αυτή θα είναι η προτεραιότητά του. Προς το παρόν, όμως, η προτεραιότητά του είναι να ανανεώσει με τους Μπιανκονέρι.

Νεύρα από Ανιέλι και Ελκαν

Οι οποίοι, με τη σειρά τους, είναι έξαλλοι μαζί του. Αυτό το γράφει η Tuttosport σήμερα, για να… μπει κι αυτή στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει το εξής: Οι Αντρέα Ανιέλι και Τζον Ελκαν εκνευρίστηκαν πολύ με τον μη πανηγυρισμό του κόντρα στην Ουντινέζε. Μια κίνηση που τη θεώρησαν υπερβολικά εγωιστική, σημειώνει η εφημερίδα, σε μια περίοδο που τα πράγματα δεν είναι τέλεια ούτως ή άλλως. Παρ’ όλα αυτά, και η Tuttosport, όπως και οι άλλες δύο εφημερίδες, υποστηρίζει το εξής: Ο Ντιμπάλα δεν φαντάζεται τον εαυτό του στην Ιντερ αλλά στη Γιουβέντους και τα επόμενα χρόνια. Ο Αργεντίνος θέλει να ανανεώσει με τους Μπιανκονέρι και περιμένει τις εξελίξεις του Φεβρουαρίου.

Το αν αυτές θα είναι θετικές ή αρνητικές, προφανώς δεν μπορεί να το ξέρει κανείς από τώρα. Ολοι, όμως, ξέρουν το εξής: Αν δεν υπάρξουν υπογραφές ούτε τον Φεβρουάριο, τότε το μέλλον του Αργεντίνου μάλλον δεν θα είναι στο Τορίνο. Και εκεί θα φανεί αν αυτό το «ποτέ στην Ιντερ» το είπε όντως στους φίλους του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ